Sveti tjedan u Požegi

Cvjetnica u Požegi [25. ožujka 2018.]

Na nedjelju muke Gospodnje – Cvjetnicu, 25. ožujka požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će blagoslov grančica ispred crkve Sv. Lovre u 11 sati, a zatim će se svi u procesiji uputiti u katedralu Sv. Terezije Avilske na euharistijsko slavlje.

Biskupov pohod Domu za stare i nemoćne osobe u Velikoj [26. ožujka 2018.]

U ponedjeljak 26. ožujka, požeški biskup msgr. Antun Škvorčević pohodit će Dom za stare i nemoćne osobe u Velikoj i predvoditi euharistijsko slavlje za djelatnike i korisnike te ustanove s početkom u 11 sati.

Biskupov pohod Domu za stare i nemoćne osobe u Požegi [27. ožujka 2018.]

Požeški biskup msgr. Antun Škvorčević pohodit će u utorak, 27. ožujka Dom za stare i nemoćne osobe u Požegi i tom prigodom predvoditi euharistijsko slavlje za djelatnike i korisnike te ustanove s početkom u 10 sati.

Predstavljanje biskupove uskrsne poruke i susret s novinarima [28. ožujka 2018.]

Požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predstavit će svoju uskrsnu poruku u srijedu 28. ožujka, u 11 sati u dvorani bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi na susretu s predstavnicima javnih medija.

Lamentacije u požeškoj Katedrali [28. ožujka 2018.]

U srijedu, 28. ožujka u Katedrali svete Terezije Avilske s početkom u 19,00 sati održat će se Glazbeno-molitveni program “Lamentacije”. Nastupit će Katedralni komorni zbor pod vodstvom Maria Večerića. Na programu će biti djela skladatelja: W. A. Mozart, F. Liszt, O. Gjeilo, J. S. Bach, Gregorijanski koral.