Biskup i svećenici čestitali papi Franji Božić

U Biskupskom domu u Požegi, 22. prosinca okupili su se svećenici i đakoni iz Požege i okolice na tradicionalno čestitanje Božića biskupu Antunu Škvorčeviću s kojeg su uputili sljedeću čestitku papi Franji:
„Sveti Oče! Svećenici i đakoni Požeške biskupije, okupljeni s dijecezanskim biskupom u Požegi na čestitanju svetkovine Isusova rođenja, očituju Vašoj Svetosti odanost i poštovanje te Vam upućuju srdačnu sinovsku čestitku za Božić. Pridružujemo se svima onima koji su Vam nedavno čestitali rođendan, sa željom da Vam Gospodin podari snagu kako biste i dalje mogli s neumanjenim žarom upravljati Petrovom lađom te se neumorno evanđeoski zauzimati za ljude na rubu društva.
Želimo zahvaliti Vašoj Svetosti za ohrabrenja i poticaje koje ste uputili Božjem narodu u Hrvatskoj po našim biskupima prigodom njihova nedavnog pohoda „ad limina apostolorum“. Dok Vam obećavamo svoju molitvu za Božju pomoć u Vašem apostolskom djelovanju tijekom 2019. godine, povjeravamo molitvi Vaše Svetosti sva naša pastoralna nastojanja, napose s obzirom na brak, obitelj i mlade, uz poniznu molbu da nam za njih udijelite Vaš poseban apostolski blagoslov.
U božićnoj radosti svjedočimo Vašoj Svetosti našu duhovnu blizinu, te Vas u novorođenom Gospodinu srdačno pozdravljamo“, piše u čestitci.