Pobjednici vjeronaučnog natjecanja u Voćinu kod biskupa

U Biskupskom domu u Požegi, biskup Antun Škvorčević primio je 9. svibnja pobjednike natjecanja iz vjeronaučnog znanja na temu „Obitelj u Božjem naumu“ održanog prigodom hodočašća djece osnovnih škola Požeške biskupije Gospi Voćinskoj minuloga 4. svibnja ove godine. Najbolji u vjeronaučnom znanju bili su vjeroučenici domaće Župe Pohoda BDM u Voćinu Sofia Čović, Antonija Džavić, Damijan Krupa, Julijana Simonović i Gabriel Simonović pod vodstvom vjeroučiteljice s. Tereze Dokić. Na susretu s biskupom bio je župnik i voditelj Svetišta Ivan Ereiz te predstojnik Katehetskog ureda Robert Kupčak.
Biskup je vjeroučenicima i vjeroučiteljici čestitao na postignutom uspjehu i na trudu koji su uložili u pripravi za kviz te im uručio medalju svetišta Gospe Voćinske i povelju priznanja za osvojeno prvo mjesto. Potom su vjeroučenici biskupu u ugodnom razgovoru izložili tijek svojih priprema za vjeronaučno natjecanje, te izrazili zadovoljstvo i zahvalnost Bogu na postignutom uspjehu. Biskup se zanima za njihove školske obveze i uspjehe, kao i za obitelji iz kojih dolaze i život u Župi.
U ime vjeroučenika i vjeroučiteljice župnik Ereiz zahvalio je biskupu za pažnju koju im je iskazao susretom u Biskupskom domu.