Specijalizacija župnih animatora

Ovogodišnja specijalizacija župnih animatora održat će se 18. i 19. lipnja (utorak-srijeda) u Domu sv. Augustina u Velikoj na temu „Rad s ministrantima u župi“. U specijalizaciji mogu sudjelovati svi župni animatori koji su završili temeljnu edukaciju kroz minule četiri godine. Program specijalizacije započinje u utorak 18. lipnja okupljanjem sudionika koji u Veliku trebaju stići u 9 sati kako bi se smjestili te na vrijeme započeli s programom, a predviđeni završetak je idućega dana, u srijedu oko 17 sati.

Prijavite traju najkasnije do petka 14. lipnja na e-mail ili broj Pastoralnog centra ([email protected]; 034/290-309), gdje možete dobiti i druge potrebne informacije. Kako bi se pokrili troškovi organizacije specijalizacije (smještaj, noćenje, hrana, materijali za radionice te druge potrepštine) kotizacija za pojedinog župnog animatora iznosi 150,00 kuna, a potrebno ju je uplatiti kod dolaska u Veliku.

S obzirom na organizacijske mogućnosti, smještajni kapacitet Doma sv. Augustina (34 kreveta) i broj prijavljenih sudionika, obavijestit ćemo vas hoće li biti potrebno organizirati specijalizaciju u još jednom terminu.


Stranica na facebooku