Vazmeno trodnevlje u požeškoj Katedrali

Veliki četvrtak, 1. travnja 2021.

Misa posvete ulja
Na Veliki četvrtak, 1. travnja 2021., požeški biskup msgr. Antun Škvorčević će u požeškoj Katedrali u 10 sati, u zajedništvu sa svim svećenicima u Požeškoj biskupiji, predvoditi Misu posvete ulja tijekom koje će blagosloviti ulja kojima će biti pomazani ovogodišnji novi svećenici, krštenici, krizmanici i bolesni. U svetoj misi će sudjelovati i ovogodišnji kandidati za svetu Potvrdu iz župa Katedralnog arhiđakonata.

Misa večere Gospodnje
Na Veliki četvrtak, 1. travnja 2021., u zajedništvu sa svećenicima iz Župe sv. Terezije Avilske i središnjih biskupijskih ustanova, požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će u 19 sati u Katedrali sv. Terezije Avilske u Požegi Misu večere Gospodnje.


Veliki petak, 2. travnja 2021.

Križni put na požeškoj Kalvariji
Na Veliki petak, 31. ožujka 2021., požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će pobožnost križnoga puta na požeškoj Kalvariji u 9 sati, koja će se održati uz pridržavanje mjera zaštite od koronavirusa.

Obredi Muke Gospodnje 
Na Veliki petak, 2. travnja 2021., obrede Muke Gospodnje u požeškoj Katedrali s početkom u 18 sati predvodit će požeški biskup msgr. Antun Škvorčević.


Velika subota, 3. travnja 2021.

Vazmeno bdijenje 
Na Veliku subotu, 3. travnja 2021., požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će Vazmeno bdijenje u požeškoj Katedrali s početkom u 20 sati.