Biskupijski kamp za mlade

Velika (Duboka, PP Papuk)
25.-31. srpnja 2021.


U organizaciji Povjerenstva za pastoral mladih u blizini Velike, na lokaciji „Duboka“ u Parku prirode Papuk, od nedjelje 25. do subote 31. srpnja održat će se Biskupijski kamp za mlade. Svojim programom kamp želi mladima pružiti iskustvo drugačijeg i sadržajno ispunjenog druženja u prirodi i zajedništvu pomažući im tragati za Božjom blizinom i osluškivati poticaje njegova Duha. Kamp se temelji na tri ključna elementa: molitvi, radu i zabavi koji određuju cjelokupni dnevni red kampa u kojem su s mladima još prisutni animatori, svećenici te drugo pomoćno osoblje. Tema ovogodišnjeg kampa na koju će se oslanjati sav duhovni program jest Hodite u ljubavi, kao što je i Krist (usp. Ef 5,2), a na tragu je  promišljanja o braku i obitelji prema poticajima Apostolske pobudnice Amoris laetitia.

Za sudjelovanje u kampu mogu se prijaviti mladi od 15 (prvi razred srednje škole) do 30 godina ispunjavanjem online obrasca za prijavu. Nakon što se ispuni i pošalje obrazac prijave sa svim potrebnim podacima, svaki sudionik kampa će e-mailom primiti detaljne informacije vezane uz pojedinosti kampa, a osobama mlađima od 18 godina bit će poslan i obrazac o suglasnosti roditelja za sudjelovanje u kampu. U spomenutom mailu bit će naznačen IBAN HR7723400091110089832 žiro-računa Požeške biskupije na koji je potrebno uplatiti kotizaciju u iznosu od 300,00 kuna s naznakom „Ime i prezime – kotizacija – Biskupijski kamp za mlade“. Time će prijava biti u potpunosti završena/prihvaćena. Prijave za sudjelovanje u kampu traju do 15. srpnja.

Detaljnije odgovore i pojašnjenja na sva dodatna pitanja vezana uz organizaciju kampa možete dobiti kod biskupijskog povjerenika za pastoral mladih vlč. Krunoslava Siroglavića (mob.: 091/8812-889, e-mail: [email protected]) koji je ujedno i voditelj kampa.


Online obrazac za prijavu