Vazmeno trodnevlje u požeškoj Katedrali

Veliki četvrtak, 6. travnja 2023.

Misa posvete ulja

Na Veliki četvrtak, 6. travnja 2023., požeški biskup msgr. Antun Škvorčević će u požeškoj Katedrali u 10 sati, u zajedništvu sa svim svećenicima u Požeškoj biskupiji, predvoditi Misu posvete ulja tijekom koje će blagosloviti ulja kojima će biti pomazani ovogodišnji novi svećenici, krštenici, krizmanici i bolesni. U svetoj misi će sudjelovati i ovogodišnji kandidati za svetu potvrdu iz župa Katedralnog arhiđakonata.

Misa večere Gospodnje
Na Veliki četvrtak, 6. travnja 2023., u zajedništvu sa svećenicima iz Župe sv. Terezije Avilske i središnjih biskupijskih ustanova, požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će u 19 sati u Katedrali sv. Terezije Avilske u Požegi Misu večere Gospodnje.

Veliki petak, 7. travnja 2023.

Križni put na požeškoj Kalvariji
Na Veliki petak, 7. travnja 2023., požeški biskup msgr. Antun Škvorčević će u zajedništvu s vjernicima grada Požege i okolice predvoditi pobožnost križnoga puta na požeškoj Kalvariji u 9 sati.

Obredi Muke Gospodnje 
Na Veliki petak, 7. travnja 2023., obrede Muke Gospodnje u požeškoj Katedrali s početkom u 18 sati predvodit će požeški biskup msgr. Antun Škvorčević.

Velika subota, 8. travnja 2023.

Vazmeno bdijenje 
Na Veliku subotu, 8. travnja 2023., požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će Vazmeno bdijenje u požeškoj Katedrali s početkom u 20 sati.