Biskup Antun primio nacionalne pobjednike vjeronaučne olimpijade u kategoriji trogodišnjih srednjih škola

Nakon što se minule nedjelje u Novoj Gradiški sastao s pobjedničkim ekipama nacionalne vjeronaučne olimpijade iz Nove Gradiške u kategoriji osnovnih i četverogodišnjih srednjih škola, biskup Antun primio je u subotu 20. svibnja 2023. u Biskupskom domu u Požegi i pobjednike iz požeške Obrtničke škole zajedno s njihovim vjeroučiteljem Jozom Glibom.

U kategoriji trogodišnjih srednjih škola na spomenutom natjecanju Biskupiju su predstavljali vjeroučenici Karlo Bušić iz Župe sv. Kuzme i Damjana u Kuzmici, Katarina Pavlić iz Župe sv. Ivana Krstitelja u Požegi-Vidovci, Vinko Peula iz Župe Bezgrješnog začeća BDM u Vetovu i Anamaria Skorup iz Župe sv. Terezije Avilske u Požegi.

Biskup Antun čestitao je pobjedničkoj ekipi na uspjehu i zahvalio za trud koji su njezini članovi uložili pripravljajući se za natjecanje. Vjeroučitelju Jozi Glibi uručio je medalju s biskupskom plaketom kao zahvalu i priznanje za vodstvo i praćenje učenika do ostvarenog uspjeha te što su u vjerničkom svjetlu predstavili Požešku biskupiju na vjeronaučnoj olimpijadi.