Vazmeno trodnevlje u požeškoj Katedrali

Veliki četvrtak, 28. ožujka 2024.

Misa posvete ulja

Na Veliki četvrtak, 28. ožujka 2024., apostolski upravitelj Požeške biskupije msgr. Antun Škvorčević će u požeškoj Katedrali u 10 sati, u zajedništvu sa svim svećenicima u Požeškoj biskupiji, predvoditi Misu posvete ulja tijekom koje će blagosloviti ulja kojima će biti pomazan novoimenovani požeški biskup msgr. Ivo Martinović, kao i krštenici, krizmanici i bolesni.

U svetoj misi će sudjelovati i ovogodišnji kandidati za svetu potvrdu iz župa Katedralnog arhiđakonata.

Misa večere Gospodnje
Na Veliki četvrtak, 28. ožujka 2024., u zajedništvu sa svećenicima iz Župe sv. Terezije Avilske i središnjih biskupijskih ustanova, apostolski upravitelj Požeške biskupije msgr. Antun Škvorčević predvodit će u 19 sati u Katedrali sv. Terezije Avilske u Požegi Misu večere Gospodnje.

Veliki petak, 29. ožujka 2024.

Križni put na požeškoj Kalvariji
Na Veliki petak, 29. ožujka 2024., apostolski upravitelj Požeške biskupije msgr. Antun Škvorčević će u zajedništvu s vjernicima grada Požege i okolice predvoditi pobožnost križnoga puta na požeškoj Kalvariji u 9 sati.

Obredi Muke Gospodnje 
Na Veliki petak, 29. ožujka 2024., obrede Muke Gospodnje u požeškoj Katedrali s početkom u 18 sati predvodit će apostolski upravitelj Požeške biskupije msgr. Antun Škvorčević.

Velika subota, 30. ožujka 2024.

Vazmeno bdijenje 
Na Veliku subotu, 30. ožujka 2024., apostolski upravitelj Požeške biskupije msgr. Antun Škvorčević predvodit će Vazmeno bdijenje u požeškoj Katedrali s početkom u 20 sati.